آموزش شنا سوئدی
آموزش شنا سوئدی
امروزه با توجه به مشغله های زیاد شهرنشینی و به تبع آن مشکلات، دغدغه های ذهنی، کمبود قدرت، هزینه های بالای معاش و .... اکثریت مردم زمانی را برای ورزش کردن و بهبود شرایط جسمانی خود در نظر نمی گیرند .
در این مقاله می خواهیم یکی از ساده ترین و در عین حال موثرترین حرکات ورزشی که بر پایه علمی بوده و تمامی ورزشکاران مبتدی و حرفه ای در برنامه ورزشی خود انجام می دهند را به صورت مختصر و مفید بررسی کنیم.
حرکت شنای سوئدی یکی از حرکات رایج و موثر برای بالا بردن قدرت و آمادگی جسمانی می باشد.
از زمان های گذشته در کشور ما ورزش های پهلوانی چون کشتی توسط ورزشکاران صورت می گرفته و هم اکنون نیز بیشتر ورزشکاران از رشته های ورزشی مشابه آن بهره می گیرند .
شنای سوئدی به دلیل تقویت عضلات بالا تنه، عضلات پشت بازو، عضلات جلو بازو، دست، ساعد، ماهیچه های سینه، مچ دست و پا در بین ورزشکاران طرفداران زیادی دارد .
ضمنا این حرکت دارای تنوع زیادی بوده و هر یک از حرکات می توانند بسیاری از ماهیچه و عضلات را بصورت کاملا علمی و دقیق در معرض فشار قرار داده و تقویت کنند .
آموزش شنای سوئدی :
در ابتدا باید پاها کاملا بصورت کشیده و به سمت عقب و در یک راستا قرار گرفته و کف دستان به اندازه عرض شانه باز و بر روی زمین قرار داده شود،
سپس بدن بصورت افقی باید به طوری قرار بگیرد که انقباض عضلات شکم در حالت تعادل باشد ( نه سفت و نه شل )بدن را در حالت متمرکز به آرامی به سمت پایین حرکت داده و چانه را تا نزدیکی زمین ببرید،
در این حالت آرنج های شما خم بوده و بدنتان نیز باید حالت صاف بودن را حفظ کند .
نکته مهم و قابل توجه این است که وقتی بدن شما به سمت پایین حرکت می کند عضلات گردن به هیچ وجه نباید منقبض شود و مهمتر از آن اینکه در هنگام حرکت به سمت پایین عمل دم را انجام داده تا شش های شما پراز اکسیژن گردد .
در این حالت با مقدار مشخصی مکث به مدت ۱ ثانیه بدن را به سمت بالا حرکت دهید تا آرنج ها صاف شود و سپس عمل بازدم را در زمان بالا آمدن انجام دهید .
فراموش نکنید که بدن باید حتما در یک راستا قرار بگیرد .
برای انجام این حرکت نیازی به باشگاه نداشته و در منزل و یا هر مکان دیگری هم می توانید انجام دهید.
نکاتی که در زمان انجام حرکت شنای سوئدی باید رعایت نمایید :
۱- در زمان انجام حرکت شنای سوئدی هرگز نباید نفستان را حبس کنید
۲- عضلات گردن نباید منقبض شود
۳- کمر کاملا باید در حالت صاف قرار بگیرد
۴- باید حتما تمرکز داشته باشید
۵- تنفس باید به درستی انجام شود
شنای سوئدی را می توانید در روزهای اول از تعداد کم شروع کرده و کم کم افزایش دهید و سعی کنید که از ۳ الی ۵ ست شروع کرده و هر ست را به تعداد ۵ الی ۱۰ مرتبه انجام دهید و به خاطر داشته باشید که هرگز نباید در انجام این حرکت زیاده روی کنید، زیرا این حرکت قدرتی است و می تواند برای افراد مبتدی آسیب هایی را بر روی مفاصل ایجاد کند .
با کمی تمرین و ممارست می توانید با جا به جا کردن پاها به صورت پا باز ، پا روی هم ، دست باز ، دست بسته و یا دست در کنار پهلو ، عضلات بالا تنه را درگیر کرده و باعث افزایش قدرت عضلانی خود شوید .
ارسال نظر
نکته: HTML ترجمه نمی شود!