پارالل و تقویت عضلات سینه
پارالل و تقویت عضلات سینه
در حرکت پارالل عضله های بسیاری مانند: عضلات سینه، عضلات پشت بازو، عضله های پشت، ،عضلات سر شانه و... تحت فشار قرار می گیرند.
در نحوه انجام این حرکت می توانید عضلات متفاوتی را در گیر کنید و حتی به تفکیک عضلات مورد نظر بپردازید.
نحوه انجام حرکت
برای انجام این حرکت ابتدا دستگیره های پارالل را گرفته و هر دو آرنج خود را صاف نگهدارید و دستانتان را نزدیک به رانتان قرار دهید.
در حرکت اول کل وزن بدنتان را بر روی دست قرار داده و پاهای خود را از زمین جدا کنید و به یکدیگر قفل کنید.
در این حالت به آرامی به وسیله هر دو دست بدنتان را به سمت پایین هدایت کنید بطوریکه عضله ی سینه ای کاملا کشیده شوند و سپس بالا تنه را به حالت اولیه بازگردانید.
هدف از انجام حرکت
هدف از انجام این حرکت بیشتر تمرکز بر روی عضله ی سینه ای خارجی و سه سر بازویی بوده و نوع حرکت این دستگاه بصورت قدرتی می باشد و از سطح کاملا دشواری برخوردار است.
لازم به ذکر است گفته شود که مکانیک این حرکت به صورت چند مفصلی می باشد
عضلات درگیرعضلات اصلی درگیر در این حرکت عضلات سه سر بازویی، سینه ای بزرگ بوده و عضلات کمکی هم شامل دلتوئید می باشند
طریقه صحیح تنفس
زمانی که آرنج ها خم می شوند و بدن به سمت پایین هدایت می شود نفس باید کشیده شود و زمانی که آرنج ها صاف می شوند و بدن به سمت بالا هدایت می شود نفس باید خارج شود
نکته !
توجه داشته باشید که در زمان انجام حرکت اگر دست ها به پهلو نزدیک تر باشند عضلات سه سر بازویی تقویت شده و اگر از بدن فاصله داشته باشند عضله سینه ای بزرگ تقویت می شود و زمانی که بدن به طرف پایین هدایت می شود،
در صورتی که بالا تنه به طرف جلو متمایل شود، بیشترین تمرکز بر روی عضله سینه خواهد بود و در صورتی که بالا تنه بصورت عمود بر زمین باشد، بیشترین تمرکز بر روی عضلات سه سر بازویی می باشد .
مهم ترین نکته در زمان انجام حرکت این است که به هیچ عنوان بدن خود را به طرفین نچرخانید زیرا نه تنها عضلات تقویت نمی شود بلکه صدمه اساسی به بدن نیز وارد خواهد شد
ارسال نظر
نکته: HTML ترجمه نمی شود!