خواص خرمای خشک
خواص خرمای خشک
ازخواص خرما می توان به تسکین یبوست، اختلالات روده ای، مشکلات قلبی، کم خونی، اختلالات جنسی و جلوگیری از سرطان شکم اشاره کرد.
همچنین خرما به افزایش وزن کمک می کند و غنی از انواع ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر می باشد.
این میوه ه ی خوشمزه حاوی روغن، کلسیم، گوگرد، آهن، روی، سدیم، پتاسیم، فسفر، منگنز، مس و منیزیم می باشد که همه اینها برای سلامتی مفید هستند.
محققان به این نتیجه رسیده اند که مصرف یک عدد خرما در طول روز برای سلامت بدن لازم و ضروری است.
همچنین خرما یکی از بهترین مواد برای رشد عضلات شناخته شده است.
خرما یکی از بهترین مواد غذایی شیرین است که می تواند روند گوارش را تنظیم کند.
همچنین می تواند ظرف مدت نیم ساعت مصرف انرژی را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.
انجمن سرطان آمریکا مصرف 20 تا 30 گرم فیبر غذایی در روز را توصیه می کند، که این مقدار می تواند از طریق مصرف خرما تامین شود.
همچنین محققان به این نتیجه رسیده اند که، مصرف یک عدد خرما در روز برای حفظ سلامت چشم بسیار مفید است.
خرما منبع خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی مختلف می باشد و یک منبع خوبی از انرژی است.
همچنین حاوی ویتامین هایی مانند تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، فولات، ویتامین A و ویتامین K نیز می باشد.
خرما به عنوان یک غذای ملین طبقه بندی می شود، به همین دلیل اغلب توسط افراد مبتلا به یبوست خورده می شود.
همچنین خرما، سطح بالایی از فیبر محلول را دارد که برای ارتقاء حرکات روده و انتقال راحت غذا از طریق روده ضروری است که می تواند علائم یبوست را از بین ببرد.
مقادیر قابل توجهی از مواد معدنی موجود در خرما، آن را به یک منبع عالی برای تقویت استخوان ها و مبارزه با بیماری های دردناک و ناتوان کننده مانند پوکی استخوان تبدیل کرده است.
این میوه ی خشک حاوی سلنیوم، منگنز، مس و منیزیم می باشد که همه این ها برای سلامت و رشد استخوان بسیار مفید هستند، بنابراین مصرف خرما برای تقویت استخوان ها لازم و ضروری است.
درمان کم خونی
خرما حاوی مقادیر زیادی از مواد معدنی بوده که برای سلامت کلی بدن بسیار مفید است و میزان قابل توجه آهن در خرما آن را به یک مکمل غذایی مناسب برای افراد مبتلا به کم خونی تبدیل می کند.
سطح بالای آهن در خرما، کمبود ذاتی آهن در بیماران آنمی را کاهش و انرژی و قدرت را افزایش می دهد و موجب کاهش احساس خستگی می شود.
درمان آلرژی
یکی از خاص ترین خواص خرما، داشتن گوگرد ارگانیزم در آن است که این یک عنصر اصلی برای کاهش واکنش های آلرژیک و آلرژی فصلی می باشد.
افزایش وزن
خرما حاوی شکر، پروتئین و بسیاری از ویتامین های ضروری بدن می باشد، به همین دلیل باید به عنوان بخشی از رژیم غذایی افراد قرار بگیرد.
یک کیلو خرما تقریبا دارای 3000 کالری انرژی می باشد و مصرف خرما برای رفع نیاز غذایی روزانه بدن انسان بسیار مناسب است.
اگر شما لاغر هستید و می خواهید وزن خود را افزایش دهید، یا به علت یک مشکل پزشکی جدی، ضعیف شده اید، در این صورت می توانید روزانه به مقدار زیاد و قابل کنترل خرما مصرف کنید.
تقویت انرژی
خرما حاوی قندهای طبیعی مانند گلوکز و فروکتوز است. بنابراین، یک میان وعده کامل برای تامین انرژی مورد نیاز بدن می باشد.
اغلب هنگامی که شما در یک ورزشگاه، در خارج از خانه و یا حتی در محیط خانه تمرین می کنید، احساس خستگی می کنید بنا براین در چنین زمانهایی خوردن خرما به شما کمک می کند تا انرژی از دست رفته ی خود را بلافاصله به دست آورید.
حفظ سلامت سیستم عصبی
ویتامین های موجود در خرما، باعث تقویت سلامت و عملکرد سیستم عصبی می شود.
پتاسیم یکی از مواد اولیه در بهبود عملکرد سیستم عصبی است و همچنین سرعت و هشیاری فعالیت مغز را بهبود می بخشد.
بنابراین، خرما به عنوان یک منبع غذایی شگفت انگیز برای تقویت عملکرد سیستم عصبی توصیه می شود.
بهبود عملکرد سیستم قلب
خرما در حفظ سلامت قلب بسیار مفید بوده و همچنین یک منبع غنی از پتاسیم می باشد که خطر سکته مغزی و سایر بیماری های مرتبط با قلب را کاهش می دهد.
علاوه بر این، به عنوان یک راه مناسب برای کاهش سطح کلسترول خون که یکی از عوامل مهم در حملات قلبی و سکته مغزی است محسوب می شود.
بنابراین، مصرف خرما، می تواند به طور کلی سلامت قلب را بهبود بخشد. نیکوتین موجود در خرما، برای درمان بسیاری از اختلالات روده مفید است.
ارسال نظر
نکته: HTML ترجمه نمی شود!